ŠVERY TEAM a RH HRADEC - vítězové dalších turnajů

09.08.2022 07:53

V sobotu 30. července 2022 se uskutečnily v havlovickém sportovním areálu dva fotbalové turnaje seniorů: 40 + a 60 +. Byl to už 29. ročník HAPO STAR pro hráče nad 40 let a 2. ročník MAXI SUPER HAPO STAR - EXTRA pro hráče nad 60 let. 

Překvapením turnaje čtyřicátníků+ byly výkony Kopáčů z Červeného Kostelce, kteří hned v prvním zápase remizovali se Švery teamem, když favorit vyrovnal až v poslední minutě utkání. V dalších zápasech už mužstvo Švery potvrdilo roli favorita a šéf mužstva Láďa Švertšal mohl se svými hráči slavit už třetí vítězství v tomto turnaji. Druzí byli Kopáči, třetí Dědci Náchod a čtvrtí domácí HAFA. Nejlepší brankář Pavel Středa (Kopáči). 

Nejlepší střelci: Jiří Makovský (Švery) a Martin Janko (Kopáči) - oba vstřelili 4 branky. Martin Janko byl zároveň vyhlášen jako nejlepší hráč. Sestava vítězů: Kobos, Šťastný, Horák, Kruliš, Kábrt, Makovský J., Makovský P., Ježek, Brhel, Dřízal, Čermák. 

Na stejný den byl připraven i turnaj pro hráče nad 60 let. Protože se nám postupně odhlásila mužstva Sedláci Chlumec, Klasici Jihlava a Obaleč Šindlerův Mlýn, byl v deštivém dopoledni odehrán pouze jediný zápas 2 x 15 minut mezi mužstvy RH Hradec Králové a domácí HAFA s výsledkem 6:1. Branky vítězů: Klapka 2, Zajíček 2 a Marek 2, za domácí korigoval J. Finger. Nejstarším hráčem byl Franta Beránek (RH Hradec Králové) - 79 let! Sestava vítězů: Beránek, Zajíček, Marhan, Krejčík, Bartoněk, Vejsada, Marek, Klapka, Vejchoda, Hrubý. Tak zase za rok a snad i s více mužstvy.

 

Fotogalerie celého dne:  https://catoma.rajce.idnes.cz/HAPOSTAR_a_MAXISUPERHAPOSTAR-EXTRA_2022/